Julegaver til kjæledyr

Kjæledyr kommer i mange varianter. Hvis du forsøker å lage en gave som passer perfekt til et dyr, bør du først tenke etter hva slags dyr det er, og hva det liker.

Et hamster, et marsvin, en katt og en hund med nisseluer på hodene.
Er du klar for å klekke ut en fin presang til kjæledyret ditt? Foto: Shutterstock

Dyr liker å leke og være i aktivitet, akkurat som vi mennesker. Har du en hamster eller en hund som er urolig eller ser ut til å kjede seg, er det kanskje på tide å lage en liten gave til kjæledyret ditt?

Lag en dorull-leke eller rottetunnel

Vi har tips til gaver du kan gi kjæledyret ditt som du enkelt kan lage selv. Hva med en dorull-leke til katten eller en tunnel til rotta? Kanskje musen trenger ny fôringsstasjon eller hunden ny drikkeflaske? Klikk på lenken nedenfor og finn ut hvordan du går fram!

Last ned oppskrift og framgangsmåte

Finn en gave som passer

Før du begynner å planlegge en gave, bør du tenke nøye gjennom hva slags dyr det egentlig er snakk om. Er det et virveldyr eller et virvelløst dyr? Hva spiser det? Hvordan får det tak i mat?

Liker dyret ditt for eksempel å leke jakt, eller er det redd for å bli jaktet på og foretrekker å gjemme seg? Er det våkent om dagen eller om natten? Spiser det kjøtt eller planter? 

Når du har tenkt gjennom dette, er du klar for å klekke ut en fin presang til kjæledyret ditt.

Meldinger ved utskriftstidspunkt 5. mars 2024, 08:49 CET

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.