Konkurranse: Bygg en dominobane

Bli med Nysgjerrigper i den mest spennende utfordringen noensinne – å bygge en magisk dominobane som sender bølger av læring og inspirasjon gjennom hele landet!

Vi utfordrer DEG til å være en del av noe ekstraordinært – en kjedereaksjon som knytter elevene sammen i en herlig samarbeidsoppgave i uke 39.

Og vet du hva som venter deg på slutten av banen? Vi trekker ut ikke mindre enn 6 premier verdt 1000 kr hver, av de innsendte bidragene! 

Tenk deg følelsen av stolthet og glede når dominobanen starter sin bølgende reise, bygd av entusiastiske elever som ønsker å skape noe uforglemmelig sammen. 

Så hva venter du på? Finn frem filmkamera, bøker, klosser, små baller og annet moro og la oss sammen skape de mest spektakulære dominobanene landet vårt har sett! 

Bidrag sendes inn til nys@forskningsradet.no og frist for å være med i konkurransen er 1. oktober. Husk å merke filmen godt med navn på skolen, sted og trinn/klasse. Det kan være lurt å lage en infoplakat som filmes i starten eller slutten av filmen. 

Inspirasjonsfilm kan du se hos NRK SUPER

Dersom du bruker nettleseren Chrome kan det hende at videoen ikke spilles av her på denne siden. Da må du bruke NRK sine sider

Meldinger ved utskriftstidspunkt 3. oktober 2023, 23:27 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.